Erdemli Alata Park

Erdemli Alata Park

Erdemli Alata Park Complex bestaat uit 4 blokken op een locatie aan zee. Er zijn 4+1 flat opties en het bestaat uit grote 4+1 en kleine 4+1 flats.Het belangrijkste is dat vervoer heel gemakkelijk is omdat het op loopafstand van de hoofdweg ligt.

Alle appartementen hebben zeezicht. Het bestaat uit 15 verdiepingen, met op elke verdieping twee appartementen. De appartementen hebben een eigen badkamer, een toilet in Turkse stijl, een kleedkamer, een garderobe, een stalen deur. Op het terrein zijn beveiligers en terreinbeambten aanwezig.

Erdemli Alata Park Sitebeheer is actief. Binnen de site bijvoorbeeld; Er is een grote parkeerplaats, een kinderspeelplaats, een basketbalveld, een camelia, een zwembad.

Er is directe toegang tot de zee binnen de site. De zee bestaat uit een lang zandstrand. De site is gelegen aan de kust. De kustlijn van Erdemli is afgesloten voor verkeer en ligt op de afstand van de ingang tot de uitgang van Erdemli.

Erdemli ligt op 30 km van het centrum van Mersin. Sinds kort is het een regio die veel gevraagd wordt door zowel buitenlandse toeristen als binnenlandse toeristen.

Bijvoorbeeld rond de Alata Park-site; Er zijn Erdemkent-site, Erciyes-site, Gündeşli-plein en Merintur-projecten.

Het belangrijkste is dat er winkelcentra, markten, bakkerijen en ziekenhuizen rond Alata Park zijn. Omdat het op een zeer centrale locatie ligt, is het overal op loopafstand.

Tot slot, neem contact met ons op voor uw aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed op de site Mersin Erdemli Alata Park.

Adviseur Isil Seymen

KLIK VOOR ONZE VIDEO’S

MET ZIJN DESKUNDIGE PERSONEEL, BREDE INVESTERINGSPORTEFEUILLE EN RIJK KLANTENNETWERK, VIP VASTGOED, VAN VASTGOEDPRESENTATIE TOT AKTEPROCEDURE EN IN ALLE VOLGENDE STADIA VAN ONZE OP MENS GERICHTE INSTITUTIONELE FILOSOFIE, ZIJN ONZE WAARDEVOLLE ONZE WAARDEVOLLE MENSEN WELKOM. MET VEILIGE STAPPEN NAAR DE TOEKOMST.

Поделиться