Mersin Erdemli Tömük Dimer Vakantieoord

Mersin Erdemli Tömük Dimer Vakantieoord ligt tussen de projecten aan zee in de regio Tömük. De site heeft een zeer grote oppervlakte. Bovendien zijn de appartementen vrij ruim en kun je vanuit elk appartement de zee zien. De locatie is vrij netjes en rustig.

Tömük regio is een wijk met een kustlijn, dus de bevolking neemt toe in de zomermaanden.

Onze camping is de thuisbasis van onze lokale en buitenlandse toeristen.

De camping heeft een zwembad, parkeerplaats, speeltuin en cafetaria. Het heeft ook een groot groen landschap. Andere campings hebben hun eigen strand omdat ze aan zee liggen. Dimer heeft zijn eigen strand.

De beveiliging is erg streng op onze camping waar je gebruik kunt maken van de appartementen die je in de zomer en winter kunt gebruiken. Er is 24/7 actieve beveiliging.

Er zijn cafetaria’s en restaurants waar je een aangename tijd kunt doorbrengen op de camping. Je kunt ook in je algemene behoeften voorzien bij marktketens.

De locatie van de camping vergemakkelijkt je transport in termen van locatie. Onze camping ligt dicht bij de hoofdweg. Je kunt gebruik maken van de haltes van de minibus in het vervoer en je kunt ook de kustband tot je voorkeuren rekenen.

Onze camping ligt op ongeveer 43 km van het centrum van Mersin. Het centrum van Erdemli ligt op ongeveer 10 km afstand.

Daardoor is Dimer Holiday Site een camping die je zowel in de zomer als in de winter kunt gebruiken. Bovendien is het een locatie met veel voordelen en is het een van de meest geschikte locaties voor je investeringen.

Als VIP REAL ESTATE is onze missie kwaliteit en veiligheid. We zijn altijd blij om bij je te zijn in het kopen en huren van appartementen met onze deskundige consultant vrienden.

CONSULTANT : CEREN COŞKUN

KLIK HIER VOOR VİP ONROEREND GOED ADVERTENTIES.

KLIK HIER VOOR VİP ONROEREND GOED YOUTUBE VIDEO’S…

Paylaş