Mersin Erdemli Alata Cantürk Sitesi

Mersin Erdemli Alata Cantürk Sitesi

Mersin Erdemli Alata Cantürk Sitesi

Öncelikle Erdemli, Mersin’in en aktif ilçelerinden biri olup turizm açısından oldukça zenginleşmiştir. Özellikle yaz ayları tercih edilen Erdemli limon ağaçlarıyla kaplı yeşil alanları bol ve denizi ile harika bir manzaraya sahiptir.

Erdemli ilçesi avm’si ve sahili ile dikkat çekmektedir. Ayrıca çadır kafeleri ve konser alanlarıyla da ün kazanan Erdemli Sahilinde oyun alanları, düğün salonları, eğlence yerleri, piknik alanları da mevcuttur. Erdemli ilçesi son zamanların en çok tercih edilen ilçesi haline gelip oldukça gelişmiştir. Kızkalesine yakın mesafede olup birçok ün kazanmış bölgelere de yakın mesafede bulunmaktadır. Çam ağaçlarıyla kaplı piknik bölgesinde hem piknik yapabileceğiniz hemde çadırınızı kurup denizin tadını çıkarabileceğiniz harika bir alana ev sahipliğini yapmaktadır. Mersin Erdemli Alata  mahallesinde bulunan Cantürk Sitesi Erdemli’nin bilindik sitelerinden biridir. Site içerisinde  otopark, yüzme havuzu, site içi kafe bulunmaktadır. Cantürk Sitesi hem kışlık hem de yazlık olarak kolayca kullanıma uygundur. Site sahile yürüme mesafesinde olup ulaşıma elverişlidir.

Site yakınında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market, manav, fırın, yeme içme yerleri, kafeler, eğlence mekanları, okul, eczane, karakol bulunmaktadır. Tüm bloklar 5 katlı olup 2+1 dir. Aynı zamanda hem ön hem de arka tarafı gören iki adet balkona sahiptir. Site içerisindeki havuz yetişkin ve çocuk havuzu olarak kullanıma uygundur. Site yönetim tarafından işletilmektedir. Ayrıca site yakınında Aquapark da mevcuttur. Bunların yanı sıra alırken kullanmak istemeseniz bile kolaylıkla kiraya verebileceğiniz ve satabileceğiniz bir sitedir. Bu nedenle doğa, şehir ve deniz manzaralı görünümündedir. Sessiz ve huzurlu bir bölgede yer almaktadır.  Bundan dolayı Alırken de satarken de  kazanç sağlayacağınız denize yakın mesafede bulunan  Cantürk Sitesi sizleri ev sahibi yapmayı bekliyor. Bizler Vip Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık şirketi olarak sizler için buradayız.

Danışman ilanlarını incelemek için lütfen tıklayınız. 

SATILIK VE KİRALIK DAİRELERİMİZİN VİDEOLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN

Paylaş